Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Діалог з громадами: Благовіщенка

Відбулася зустріч з активом Благовіщенської територіальної громади. В ході зустрічі взяли участь народний депутат України Юлія Яцик, голова Василівської районної ради Олена Здор, голова Благовіщенської сільської ради Василь Трубка, заступник голови Василівської райдержадміністрації Олексій Тимків, депутати Запорізької обласної ради Олександр Білий, Наталія Кругляк, депутатський корпус, керівники підприємств, установ та організацій різних форм власності та жителі громади.

Присутні мали можливість ставити питання та брати участь у обговоренні важливих напрямків розвитку території. Жителі піднімались питання стосовно ремонту доріг місцевого значення та доріг комунальної власності громади; установки модемів обліку газопостачання та пожежної сигналізації у дошкільних та загальноосвітніх закладах на території  громади; реконструкції Іванівського сільського клубу й будівництва стадіону; порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічного розвитку; продажу землі та інші актуальні питання для територіі.

З метою комплексного вивчення проблемних питань та напрацювання шляхів їх вирішення надалі заплановано проведення таких зустрічей частіше.

Наприкінці всі бажаючі зфотографувалися на згадку про зустріч.



четвер, 13 Травня 2021 18:40 | Переглядів: 433

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]