Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Діалог з громадами: Енергодар

Сьогодні в місті Енергодар відбулася зустріч з представниками громади.

В заході взяли участь народний депутат України Юлія Яцик, голова Василівської районної ради Олена Здор, Енергодарський міський голова Дмитро Орлов, голова Василівської райдержадміністрації Андрій Холоша, депутати Запорізької обласної ради Олександр Білий, Наталія Кругляк, депутати районної ради Вадим Ридун, Андрій Колодко, керівництво громади, депутатський корпус, керівники підприємств, установ та організацій різних форм власності та жителі громади.

Зустріч проходила в сесійній залі міської ради. Під час заходу піднімались найболючіші питання, які турбують громадськість. Це і стабільна робота комунальних підприємств міста та врегулювання трудових спорів; якісне та кваліфіковане надання медичних послуг; збереження функціонування державної аптеки у громаді; збереження функціонування Енергодарського професійного ліцею; виготовлення генерального плану території та інші актуальні питання для Енергодару.

Після закінчення зустрічі проведено робочу нараду, в ході якої були розглянуті питання підготовки пропозицій від громади щодо включення до переліку -  об’єктів реконструкції та будівництва за рахунок коштів ДФРР у 2022 році. На цей час у міської ради є проєктно-кошторисна документація для реконструкції палацу культури «Сучасник» та будівництва спортивного комплексу й створення умов для занять фізичною культурою та спортом. Народний депутат України Юлія Яцик всіляко готова сприяти у реалізації цих проєктів.

З метою комплексного вивчення проблемних питань та напрацювання шляхів їх вирішення надалі заплановано проведення таких зустрічей частіше.



п'ятниця, 14 Травня 2021 15:04 | Переглядів: 217

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]