Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

КОЛИШНІХ МІЛІЦІОНЕРІВ - НЕ БУВАЄ!

10 листопада — день, який звикли вважати своїм професійним святом усі, хто служив в міліції за часів Радянського Союзу. Цей день визначено святковою датою вшанування ветеранів органів внутрішніх справ. У рядах василівської міліції завжди були достойні люди. Кажуть, той не вартий майбутнього, хто не пам'ятає минулого. Василівські міліціонери ніколи не забувають про безцінний вклад колишніх оперативників, слідчих, дільничних інспекторів, патрульних…

Адже мудра порада, підказка, досвід дорожчі за всі навчальні посібники.

Василівських правоохоронців щиро вітали у районному відділі внутрішніх справ. Ветеранський актив колишніх міліціонерів, а також пенсіонерів (хоча говорять, що колишніх міліціонерів не буває, у душі вони назавжди залишаються тими, хто стоїть на сторожі правопорядку) зібрався у актовій залі і приймав поздоровлення та відзнаки.

Зі словами шани та вдячності до ветеранів і пенсіонерів міліції звернувся головний міліціонер району Андрій ІЛЬГОВ:

— Ваша натхненна праця, професіоналізм та досвід живуть у формуванні кращих традицій української міліції.

Ми безмежно вдячні Вам за працю і величезний внесок у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення правопорядку в державі, захисту конституційних прав і свобод громадян. Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з такими фахівцями і досягати разом професійних висот.

Після святкової промови очільник міліції виконав приємну місію: сивочолі ветерани і пенсіонери-правоохоронці, серед яких Л.Р. Капустіна, Б.Д. Балабан, Л.І. Балабанов, А.Я. Болюта, О.О. Бондарь, І. М. Васюков, М.І. Горовий, В.С. Дривай, Ю.В. Кравченко, Ю.І. Мартиненко, І. В. Шевченко, В.С. Шиховцов, О. В. Яхно, С.І. Іванчегло, М.І. Оторвін, отримали нагороди та грамоти за внесок у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення правопорядку, активну громадську діяльність у ветеранському русі.

А на завершення насолодилися чудовим концертом, який підготував фольклорний ансамбль "Струни серця".

 

Данило БЕЗРУКОВ

 

вівторок, 13 Листопада 2012 12:57 | Переглядів: 730

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]