Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

З прогресом на зв’язку

Бурхливий розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо — невід'ємна складова сучасності. Нині й у житті держави, й у житті кожної людини роль електронних засобів масової інформації та зв'язку стрімко зростає. Без них неможливий суспільний прогрес, економічне зростання, просування до європейських та світових стандартів.

У нашому районі телекомунікаційний зв'язок забезпечує Запорізька філія ПАТ "Укртелеком" Цех телекомунікаційних послуг № 2, що у Василівці. Нині колектив очолює Андрій БОНДАРЕНКО. Тож до нього ми і звернулися із запитанням про те, наскільки послуги "Укртелекому" користуються попитом серед населення і чи не відчувають зв’язківці конкуренції з боку мобільних операторів?

— Мережа надання послуг "Укртелекомом" — одна з найбільш розгалужених. Звісно, телефонія дещо втрачає свої позиції через широке використання мобільного зв’язку, а ось послуги, які стосуються підключення до Всесвітньої мережі Інтернет, ми надаємо у широкому спектрі і у повному обсязі. Нині у нас вже понад 3,3 тисячі користувачів асиметричної цифрової абонентської лінії ADSL, яка входить до числа технологій високошвидкісної передачі даних (24 Мбит/с.). В районі користувачами ADSL є жителі Василівки, Дніпрорудного, Степногірська та Балок. Отож у найближчій перспективі ми працюватимемо над тим, аби мешканці сільських населених пунктів Василівщини також отримали таку можливість.

Загалом маємо близько 15 тисяч телефонних абонентів. Зараз немає жодних проблем із встановленням телефону вдома, і послуга ця коштує лише 84 гривні. Але, повторюся, що мобільний зв’язок поступово витісняє стаціонарний телефон, який здебільшого виправдовує себе в офісах, на підприємствах тощо. І все ж, оновлення АТС дає свої позитивні результати. Встановлення сучасного цифрового обладнання дозволяє розширити спектр додаткових послуг (конференцзв’язок, будильник, автоматичне визначення номера (АОН) та ін.). З 25 АТС, що працюють на території району, дві міські оновлені. Переконаний, майбутнє в "Укртелекому" є, особливо, як у Інтернет-провайдера. А з таким професійним та талановитим колективом жодна конкуренція з боку мобільних операторів не страшна.

Напередодні свята хотілося б подякувати усім моїм колегам-зв’язківцям у районі (а це 80 спеціалістів!). Професійного зросту, невичерпної енергії, геніальних творчих ідей та втілення їх у життя!

 

За матеріалами газети «НТ»

 

четвер, 15 Листопада 2012 08:57 | Переглядів: 725

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]