Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відбулося пленарне засідання шостої (позачергової) сесії районної ради

26 травня під головуванням Олени Здор відбулася шоста (позачергова) сесія районної ради восьмого скликання. В роботі пленарного засідання окрім 30-ти депутатів районної ради взяли участь голова райдержадміністрації Андрій Холоша, його заступники, керівники відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради.

Перед початком сесії відбулося вручення почесних грамот та подяк Центральної виборчої комісії за сумлінне виконання своїх обов'язків щодо організації підготовки та проведення виборів 25 жовтня 2020 року, особистий внесок у забезпечення реалізації і захисту конституційних виборчих прав громадян України та сприяння Центральній виборчій комісії у здійсненні нею передбачених законодавством повноважень - Аллі Нестер, Еммі Яценко, Андрію Грушко та Володимиру Голіщеву.

Згодом депутати перейшли до розгляду питань порядку денного сесії. На порядок денний сесійного засідання голова районної ради Олена Здор запропонувала депутатам винести сім питань. Це і затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Василівського району за І квартал 2021 року; внесення змін до місцевого бюджету Василівського району; внесення змін до Програми підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на території Василівського району; внесення змін до Програми соціального захисту фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі; внесення змін до Програми фінансування пільг для окремих категорій громадян; затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту Василівського району у 2021 році та внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Василівського району на 2021 рік.

Проєкти рішень були попередньо вивчені членами профільних депутатських комісій та рекомендовані на затвердження сесії районної ради.

Результати поіменного голосування згідно з чинним законодавством буде розміщено на офіційному вебсайті у розділі «Відомості поіменного голосування».



середа, 26 Травня 2021 15:45 | Переглядів: 267

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]