Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Свято "Останній дзвоник"

Шкільні роки - це найсвітліша, найбезтурботніша пора у житті. Іншої такої не буде, бо життя дасть кожному свої уроки, у нього свої закони, свої круті віражі, свої пороги, через які не кожному переступити, яких не кожному здолати, а школа - це той час, коли все легко, все можливо. Ростуть діти, дорослішають із класу в клас. Та наприкінці травня кожен з них опиняється на порозі змін і чекає на «Останній дзвоник». Починаючи із сьогодні у школах району проходять урочисті заходи з нагоди закінчення навчального року.

Голова районної ради Олена Здор відвідала Приморську та Степногірську школи й привітала учнів, вчителів та батьків зі святом прощання зі школою. У заході взяли участь Степногірський селищний голова Ірина Кондратюк, депутат районної ради Ольга Ромашко.

Для багатьох школярів Останній дзвоник сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Для випускників цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.

Цей день по-справжньому об’єднав велику шкільну спільноту у єдину родину. Олена Здор висловила вдячність педагогам і батькам за кропітку працю - допомогати пізнавати світ дітям, прищеплювали найвищі моральні цінності.
Побажала всім щастя, добра, міцного здоров’я та успіхів, щедрої долі, вірних друзів та наснаги в усьому.



четвер, 27 Травня 2021 13:15 | Переглядів: 696

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]