Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Випуск з дитячого садка – це крок у доросле життя

Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у Приморському навчально-виховному комплексі.

Дитсадок приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, вчителі, – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на вихованців – майбутніх школяриків.

Щасливі усмішки на устах батьків, радісні обличчя дітей, а моментами щем у серці, хвилинки роздумів і смутку. Як швидко злетів час: ще зовсім недавно плакали тримаючись за маму, а сьогодні такі красиві, змужнілі, складають подяку всім працівникам садочку.

З вітальним словом від себе особисто та депутатського корпусу до маленьких випускників звернулася голова районної ради Олена Здор. Побажала діткам щасливої дороги у майбутнє, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі і вручила випускникам подаруночки.

Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве свято, яке запа­м’ятається малечі надовго та зали­ше добрі спогади про час перебування у садочку.

Випускники,  були дуже гарні і щасливі. Дівчатка, чарівні маленькі Попелюшки, повні чоловічої гідності хлопчаки.

Під час свята малеча показала присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів та танців.



п'ятниця, 28 Травня 2021 14:11 | Переглядів: 883

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]