Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Останні дзвоники лунають у всіх школах району

Школа - чарівна країна дитинства, в якій панує атмосфера любові до знань та добра. Саме тут виховують майбутнє нашої країни, саме тут зростає інтелект нації. Безперечно, шкільні роки в житті кожної людини – це важливий період становлення і формування особистості.

Сьогодні заклади середньої ланки підійшли до завершення навчального року. Всесвітня пандемія коронавірусу поставила у нові умови як учнів, так і вчителів. Уся освіта перейшла в онлайн режим: педагоги проводили уроки в Skype та Zoom, закривали шкільні кабінети «в реалі» і відкривали для себе та своїх учнів віртуальні «Google-класи», опановували Viber, Telegram і Messenger.

Дистанційна форма навчання виявилась новою та незвичною для багатьох вчителів, учнів та їх батьків. Карантин справді протестував систему освіти на стресостійкість.

Олена Здор голова районної ради з задоволенням відвідала Дніпрорудненську школу «Талант» та привітала школярів, батьків та вчителів - колишніх колег зі святом.

За високі досягнення у пілотуванні Всеукраїнського проєкту «Нова українська школа» 2017-2021 років, підтримку втілення на практиці дитиноцентризму, компетентнісного навчання, ціннісного виховання та педагогіки партнерства педагогічний колектив «Таланту» отримав Почесну грамоту районної ради.

З нагоди свята в школах лунали пісні, читали вірші та традиційно діти танцювали прощальний шкільний вальс. На завершення для вихованців пролунав останній дзвінок, який запросив їх на останній урок майже завершеного навчального року.



понеділок, 31 Травня 2021 15:01 | Переглядів: 248

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]