Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Вітали медиків Михайлівщини

Щороку у третю неділю червня лікарі, медичні сестри, санітари та й всі ті, без чиєї допомоги не обходиться медична галузь, відзначають своє професійне свято — День медичного працівника.

Отож, 18 червня у дворі КНП «Михайлівська багатопрофільна лікарня" панувала дружня та тепла атмосфера. Представників найгуманнішої професії прийшли привітати з Днем медичного працівника голова районної ради Олена Здор та голова Михайлівської ОТГ Володимир Рикун.

Першим до присутніх звернувся головний лікар Михайлівської лікарня Іван Васильович Гайдаржи. Він подякував колективу, який очолює за врятовані життя, відновлене здоров’я земляків, за гуманність та самовіддане служіння громаді.

Олена Здор у своєму вітальному слові, звертаючись до медичних працівників висловила колективу теплі слова вдячності за нелегке служіння громаді і побажала всіляких життєвих гараздів, щоб обрана професія завжди приносила задоволення, додавала ритму і сенсу життя, а також за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я та з нагоди професійного свята нагородила Почесними грамотами районної ради Оксану Себало – завідувача поліклінічним відділенням та Ірину Чиж – сестру медичну поліклінічного відділення лікарні.

Наприкінці святкової зустрічі на добру згадку зробити пам'ятне фото.



п'ятниця, 18 Червня 2021 14:26 | Переглядів: 319

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]