Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Мінцифра допомагає українцям розібратися з електронним підписом

Мінцифра разом із партнерами спрямовує багато зусиль на популяризацію цифрових технологій, щоб українці без остраху користувалися ними для ведення своїх справ, здобуття освіти, комунікації та бізнесу.

Головна мета Мінцифри - 100% державних послуг в Україні мають бути доступними онлайн. І вже з вересня країна запрацює в режимі paperless. А щоб працювати з цифровими документами, знадобиться електронний підпис.

Як зазначила заступниця Міністра цифрової трансформації з розвитку публічних послуг Людмила Рабчинська, електронний підпис — це перший крок для отримання усіх переваг цифрового світу, сучасна альтернатива традиційної візи від руки. Він не такий на вигляд, як ваш підпис, але має таку саму юридичну силу. Всі дані у файлі зашифровані, тому використовувати ЕП зручно і безпечно.

Отже, цифровий підпис необхідний сьогодні для реалізації функцій електронної демократії, забезпечення доступу громадян та бізнесу до отримання публічних послуг онлайн, переходу до електронного документообігу та спрощення ведення бізнесу.

Проте, у громадян часто виникає багато запитань. Які можливості дає електронний підпис? Як безпечно його зберігати? Де отримати? Як використовувати? Як підписати документ? Всі ці та багато інших запитань доступно розкриваються в серії наступних відеоматеріалів.

- Як користуватися е-підписом: вчимося перевіряти документи онлайн

- Електронний підпис: освітній серіал

- Влог Мінцифри «Дія Влог»



середа, 28 Липня 2021 16:25 | Переглядів: 91

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]