Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Рятувальник – професія героїчна

Ми ніколи не знаємо, чого чекати сьогодні, адже в приємні та неприємні ситуації потрапляємо, зазвичай, випадково і зовсім не очікувано. Трапляється різне: не відчиняються двері, виникає пожежа, або ж на зимовій рибалці людина опиняється на дрейфуючій крижині… Саме у таких випадках нашими спасителями та помічниками стають рятувальники, які відважно та сміливо йдуть крізь вогонь, лід і воду, рятуючи наші життя.

Інколи, здається, що ці люди наділені надзвичайними здібностями саме для того, щоб допомагати іншим, виконувати свою важливу місію.

17 вересня, "еменесники" відзначають своє професійне свято — День рятівника. Їх щиро вітали заступниця голови районної ради Наталія Джуган, заступник голови райдержадміністрації Олексій Тимків, голова Василівської громади Сергій Каліман.

Вручаючи нагороди за сумлінну працю, вони наголошували, що професія пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань та служб, які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги, викликає повагу у людей. Адже, забезпечуючи надійний захист життя громадян від вогню та стихії, вони насправді стають героями наших днів.

З нагоди професійного свята грамотами Василівської районної ради за активну трудову, сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків було нагороджено:

Андрія Лоцмана - молодшого сержанта служби цивільного захисту, пожежника-рятувальника 16 Державної пожежно-рятувальної частини 6 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області

Володимира Максименко - молодшого лейтенанта служби цивільного захисту, начальника караулу 13 Державної пожежно-рятувальної частини 6 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області

Сергія Скляр - майора служби цивільного захисту, начальника караулу 34 Державної пожежно-рятувальної частини 6 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області

Людмилу Чижик - діловода 6 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області.


 



п'ятниця, 17 Вересня 2021 10:08 | Переглядів: 226

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]