Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

"ЗЗРК" анонсований старт будівництва Південного вентиляційного ствола

Голова Василівської районної ради Олена Здор взяла участь у чудовій події, яка ще раз переконала - економічну ситуацію в країні можна змінити на краще, а території наших громад можуть бути інвестиційно привабливими!

На Запорізькому залізорудному комбінаті анонсований старт будівництва Південного вентиляційного ствола № 2 (ЮВС-2). Реалізація такого масштабного проєкту на гірничорудному підприємстві здійснюється вперше за 30 років існування незалежної України. За реалізацію проєкту комплексно відповідає Corum Group (входить в ДТЕК Енерго).

Сума фінансування двох етапів проєкту становить близько 81,6 млн доларів. Будівництво Південного вентиляційного ствола № 2 дозволить збільшити обсяги видобутку руди з Переверзівського родовища з нинішніх 0,5 млн тонн до 2 млн тонн і створити понад 1 500 нових робочих місць на ЗЗРК і в суміжних галузях, а також забезпечити зростання податкових відрахувань до бюджетів всіх рівнів та дасть поштовх подальшому розвитку економіки регіону і країни.

Як зазначив генеральний директор комбінату Дмитро Колєсніков: «Це унікальний і масштабний проєкт в гірничо-металургійній галузі, який дозволить забезпечити стабільну роботу ЗЗРК до 2055 року».

Презентація свідчить що це сучасний інноваційний проєкт орієтований не на скороткострокові досягнення, а на майбутнє!

У комбінату славне минуле, успішне сьогодення і чудове майбутнє!

 

Додатково:  ПрАТ "ЗЗРК" здійснює видобуток руди підземним способом на Південно-Білозерському та Переверзівському родовищах. У серпні 2021 року гірниками ЗЗРК була видана на-гора 180-мільйонна тонна руди з початку промислового видобутку.

Підприємство бере активну участь в проєктах соціально-економічного розвитку території присутності і надає всебічну допомогу органам місцевого самоврядування у вирішенні нагальних проблем.

Corum Group – найбільший виробник гірничо-шахтного обладнання в Україні, входить до складу енергетичної компанії ДТЕК Енерго. Об'єднує машинобудівні підприємства "Корум Світло шахтаря", "Корум Дружківський машинобудівний завод", "Корум Шахтспецбуд" і Corum Repair, а також зарубіжні торгові компанії і представництва.

Corum Group вже більше 130 років трансформує свій бізнес і виробляє інноваційні та безпечні продукти, оснащені як новітніми технологіями, так і інженерними рішеннями.



четвер, 21 Жовтня 2021 09:02 | Переглядів: 114

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]