Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

В районі своєчасно завершено розрахунок житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг на опалювальний період

Відповідно до законодавства житлова субсидія та пільги на оплату послуги опалення (централізованого, автономного та індивідуального) в опалювальний сезон розраховується з 16 жовтня.

З метою своєчасного нарахування житлових субсидій та пільг управлінням соціального захисту населення згідно наявних баз даних проведено значний необхідний обсяг робіт щодо визначення розміру субсидій та пільг по кожному одержувачу.

Субсидії за жовтень поточного року нараховано 11353 домогосподарствам району на загальну суму 9,2 млн. грн, пільги нараховано 4 544 пільговикам на загальну суму 2,2 млн. грн.

Виплата житлових субсидій та пільг у грошовій готівковій формі за жовтень поточного року буде проведена через банківські установи в першій декаді листопада. Пільги на оплату житлово-комунальних послуг у безготівковій формі будуть перераховані АТ «Ощадбанк» на рахунки організацій-надавачів житлово-комунальних послуг до 18 листопада цього року.

Одночасно повідомляємо, що сім'ї, які на сьогоднішній день не отримують субсидію, можуть звернутись за її призначенням подавши відповідну заяву та декларацію:

- до представника територіальної громади або ЦНАПу;

- до управління соціального захисту населення через «Укрпошту».

Документи для призначення житлової субсидії також можна подати скориставшись он-лайн сервісом https://subsidii.mlsp.gov.ua, перевагою якого є його цілодобова доступність кожного дня, не виходячи з дому.

У разі, якщо заява буде надана протягом двох місяців з початку опалювального сезону, житлова субсидія буде призначена з початку такого сезону, але не раніше дня виникнення права на її отримання. Тобто, якщо звернення надійде до 15 грудня, то право на отримання субсидії буде розглянуто з жовтня.

Інформацію щодо призначення сім'ї житлової субсидії, термін, на який її призначено, розмір та спосіб виплати можна дізнатися за посиланням https://subsidii.ioc.gov.ua, де у відкритому доступі знаходиться Єдиний державний реєстр отримувачів житлових субсидій.

 

 

УСЗН Василівської РДА



п'ятниця, 29 Жовтня 2021 09:06 | Переглядів: 239

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]