Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Захисники - завжди на сторожі миру. Пам'ятаймо про це!

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33-річниця виведення радянських військ з Афганістану.

Щорічно український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети.

Традиційно, біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам у місті Василівка відбувся мітинг за участю керівників міста та району, духовенства, міського відділення спілки ветеранів Афганістану, представників трудових колективів, учнівської молоді та жителів міста.

Голова Василівської районної ради Олена Здор та виконавчий апарат районної ради долучилася до заходу вшанування подій й їх учасників. Ці сивочолі чоловіки та жінки, як ніхто знають справжню ціну війни і миру. І як ніхто вміють дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь.

Сьогодні ми вшановуємо мужніх ветеранів всіх збройних конфліктів на території інших держав, схиляємо голови перед пам’яттю полеглих воїнів, співчуваємо сім’ям загиблих.

Шановні воїни-інтернаціоналісти, міцного здоров'я, витримки, впевненості у завтрашньому дні, добра, наснаги, мирного та безхмарного неба, і, головне, миру та довгих років життя.

Захисники - завжди на сторожі миру. Пам'ятаймо про це!



вівторок, 15 Лютого 2022 11:24 | Переглядів: 400

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]