Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відбулася двадцять перша сесія Запорізької обласної ради

Сьогодні голова районної ради Сергій Джуган взяв участь в роботі двадцять першої сесії Запорізької обласної ради. На початку засідання за доброю традицією нагородили кращих представників Запорізького краю. Відзнаки вручали голова ради Павло Матвієнко і перший заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Ємельяненко.

Павло Дмитрович привітав присутніх на сесії новообраних народних депутатів Сергія Кальцева, В’ячеслава Богуслаєва, Володимира Бандурова, Євгена Балицького, Євгена Карташова і Олександра Пономарьова.

Далі депутати приступили до обговорення порядку денного сесії. Першим було питання про визнання повноважень депутатів Запорізької обласної ради шостого скликання. Склад облради поповнили три депутати — Микола Бажан (КПУ), Олег Мухин (ПР) і Вадим Кузнецов (ПР).

Під час розгляду низки кадрових призначень голова ради запропонував зняти питання щодо призначення генерального директора комунального підприємства «Облводоканал». Для детального вивчення ситуації буде створена робоча група, до якої увійдуть депутати обласної ради.

За пропозицією Павла Матвієнко значна частина проектів рішень, з яких не виникло питань під час їх розгляду в постійних комісіях, була ухвалена пакетним голосуванням.

Під час засідання обласної ради було затверджено Програму розвитку автомобільного транспорту в Запорізькій області на 2013-2017 роки, розроблену Головним управлінням промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації. Як повідомив начальник Головного управління Євген Семечаєвський, програма спрямована на формування ринку послуг автомобільного транспорту шляхом реалізації єдиної економічної, інвестиційної, науково-технічної й соціальної політики, а також на підвищення рівня безпеки та якості обслуговування населення та підприємств області автомобільним транспортом.

На пленарному засіданні були погоджені зміни та доповнення до регіональної програми будівництва, реконструкції, модернізації об’єктів інфраструктури, соціально-культурного та екологічного призначення по Запорізької області на період до 2016 року. Також депутати погодили зміни до низки інших рішень обласної ради.

Після сесії відбувся брифінг, під час якого голова обласної ради Павло Матвієнко відповів на чисельні запитання журналістів.

 

четвер, 22 Листопада 2012 16:48 | Переглядів: 750

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]